Nieuws

1-10-2017


Op 1 oktober heeft Vrouw Baltika v.’t Cluyn’s Erf tijdens de Int. Dogshow in Maastricht haar laatste punt behaald voor het Nederlands Jeugd Kampioenschap. Van harte gefeliciteerd en succes met de volgende shows.

15-08-2017


Het is officieel, Saki is nu ook definitief Internationaal Kampioen.

05-08-2017 en 06-08-2017


Bremen Internationale en Nationale. Saki was beide dagen ingeschreven en behaalde weer mooie resultaten samen met handler Melissa van Oosten, zowel bij keurmeester dhr. Peper (Internationale) als bij dhr. Pohling (Nationale) mocht zij als Beste van het ras de ruwhaar vertegenwoordigen in de erering. Helaas daar niet geselecteerd, maar super tevreden met de mooie keurverslagen. Ook Anne was aanwezig tijdens de Nationale en zij kreeg een 1 uitmuntend en behaalde hiermee haar tweede Duitse jeugdpunt en mocht naar de erering om voor de beste jeugdhond te strijden, ook zij had een heel mooi keurverslag.

30-07-2017


Anne vertegenwoordigde de kennel in Rotterdam en behaalde een 1 Uitmuntend, CAC, BOS en ging tevens met de titel Benelux Jeugd Winster naar huis.

10-06-2017


Drie v.’t Cluyn’s Erf ruwharen waren naar Utrecht/Zuilen gekomen om mee te doen aan de Kampioens Clubmatch. Keurmeester mevr. H. Vink keurde totaal 11 ruwharen. Bij de reuen behaalde Enzo (Heer Alfa) in de open klasse een 1 Uitmuntend en kreeg het reserve CAC. Bij de teven stonden Vrouw Baltika (Anne) in de jeugdklasse en Vrouw Asahi Kuronama (Saki) in de fokkersklasse. Anne kreeg een ZG, met een mooi keurverslag. Saki werd 1e in de fokkersklasse met een 1 Uitmuntend en kreeg het CAC, vervolgens werd zij beste bij de teven en BOS. Dank aan keurmeester mevr. Vink voor deze mooie beoordelingen en de manier hoe zij met zowel de honden als de eigenaren omgaat.

19 en 21 mei 2017


Tijdens de Internationale tentoonstelling in Dortmund behaalde Saki met handler Melissa van Oosten weer een fantastisch resultaat. Onder het keurend oog van keurmeester mevr. W. Hübenthal behaalde Saki haar laaste punten voor zowel het Duitse als Internationale Kampioenschap. En alsof dat nog niet genoeg was deden ze het zondag nog een keer. Bij keurmeester dhr. R. Blessing behaalde Saki voor de tweede keer de Europasieger titel. Halfzus Anne maakte haar showdebuut in de jeugdklasse en ging met de Europa Jugendsieger titel en haar eerste JCAC naar huis.

22-04-2017


Zaterdag was de nestendag van de Nederlandse Herdershonden Club in Utrecht en uit alle windstreken waren de pups van Kawa naar dit evenement gekomen. Ook Dogcab’s Tuk Tuk had met zijn baasjes de lange reis vanuit Limeshain (Duitsland) gemaakt om hierbij aanwezig te zijn. Keurmeester dhr. Jan Ebels had de eer de Tukatiers te keuren en was erg te spreken over de kwaliteit van deze combinatie:

4-3-2017


Tijdens de Martini Dogshow mochten Melissa en Saki ook meedoen aan de groepskeuring met Nederlandse rassen. Hier behaalde zij onder keurmeester Mevr. E. Bakker-v.d. Woestijne de eerste plaats.

25-2-2017


Ter promotie van de Hollandse herder ruwhaar heeft Melissa van Oosten meegedaan aan de juniorhandling tijdens de Schaal der Kempen, een internationale dog show in Weelde (België). Zij heeft het samen met Saki geweldig gedaan en is als eerste geëindigd.

Keurmeester was dhr. D. Baars.

Foto’s Karl Donvil
www.123dog.net